Raskt spørsmål! trenger rask hjelp! jeg har planer om å begynne å lage litt mat her i Argentina, vise familien litt hva som er typisk norskt, men kommer virkelig ikke på noe som er typisk norsk og som er lett å lage (altså som jeg er i stand til å lage). Noen som kan hjelpe meg? Har vært innom tanke med kjøttkaker, men det har vi allerede spist noe lignende av. Er fiskegrateng typisk norsk? Hva andre ting? På forhånd takk!
ps:
hadde en ganske merkelig følelse i stad, da jeg satt meg ned for å skrive dette innlegget dukket det bare opp ord på spansk, og jeg kom virkelig ikke på ord på norsk. Feks begynte jeg: necesito ayuda si o si! tengo ganas cocinar algo... blalbla
jaja, det var dagens spansk.
Snakkes
Hei du :-) lure på ka du sa der? Fiskegrateng e norsk tror eg. Fiskekaker kanskje og. Lapskaus, lammefrikase, pinnekjøtt, komla. Ikkje så enkelt kanskje. Finnes d torsk i el Calafate? Ka med å slå t med en torsk el laksemiddag? Men pizza og lasagne e og godt. Lykke t. Klem t deg
SvarSletthaha når eg leste dette kom eg nesten sje på någe sjøl! :P
SvarSlettmen fiskegrateng e vel ganske så norsk ja :) å lapskaus og! ka me å laga sånn fiskepakke ting så meg og deg lagte enn gang? :P d e jo sykgt godt og :D lykke teee!
kjøra på med fiskegrateng! fiskesuppa kanskje? forikål! :-)
SvarSlett-tonje
risengrøt e jo en slager då!
SvarSlettkomla og pølsa?
eg kan senda deg ein grandis eller to i posten ;)
Eg har mekka pose-brownies tell de her nede, å de verka som de sett pris på det! Himmelsk godt og jævla enkelt! Og hey, det e vell ganske norskt det også nu??
SvarSlettpøls med sprøstekt løk!!!!!!!!
SvarSlett